Fest

På Liljeholmen arrangerar vi regelbundet olika fester. Vi skräddarsyr arrangemang efter dina önskemål. Vi arrangerar bröllop, födelsedagsfester, släktträffar, jubiléer, personalfester och andra typer av fester.

Lokaler

I matsalen har vi möjlighet att duka för upp till 250 personer. Den stora, ljusa lokalen, vackert belägen med utsikt över Åsunden, ger många olika dukningsalternativ. Vi kan erbjuda buffé eller bordsservering. I övrigt finns många användbara lokaler att använda i samband med din fest. Lokalerna är utrustade med scen, ljudanläggning, piano och AV-hjälpmedel.

Våra lokaler ligger vackert belägna vid sjön Åsunden ungefär 4 mil söder om Linköping.

Menyer

Färdiga 3-rätters menyer finns i prisläget 325kr – 400kr. Vill du ha bufféalternativet så finns det från 185kr. Givetvis skräddarsyr vi menyer efter era egna önskemål om ni så önskar.

Övernattning

Det finns också möjlighet till övernattning på Liljeholmen om så önskas. Vi har fler olika boendealternativ. Allt från stora lägenheter, familjerum till enkelrum.

Absolut drogfritt

Liljeholmen är ett drogfritt alternativ och vi accepterar ingen alkohol. Vårt mål är att du som gäst ska ha en trygghet i detta.