Alla artiklar

Ekonom - Ledig tjänst 100%

Profil

Vi söker dig som är diplomerad gymnasieekonom, redovisningsekonom eller en person med högre ekonomiutbildning. Du har erfarenhet av ekonomiarbete på ett medelstort företag eller organisation. Du har vana av att göra budgetar, prognoser, följa upp ekonomin och bedöma andra ekonomiska faktorer som har betydelse för verksamheten. är nyfiken på nya tekniska och digitala lösningar som kan effektivisera ekonomihanteringen och andra rutiner på skolan som helhet.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består av bokföring, fakturering, löne- och personaladministration, hantering av kassa och bank, budgetering, uppföljning, prognoser, finansieringsanalyser, kalkyler och prissättningar. I övrigt vara behjälplig med sådant arbete på skolan som kan behöva ekonomiskt kunnande.

Liljeholmen folkhögskola är en egen självstyrande organisation vilket innebär att vi behöver denna kompetens på plats. Du blir den enda som arbetar med ekonomin, men med stöd från skolledningen. Därför är det viktigt att du känner dig trygg i din roll med rätt erfarenhet och kompetens för att arbeta med de frågorna. Din uppgift blir att tillhandahålla ekonomiska underlag till skolledningen och till andra budgetansvariga på skolan. I rollen som vår ekonom kommer du även att möta våra deltagare i olika frågor som rör deras ekonomi.

Arbetsplatsen är förlagd till Liljeholmens folkhögskola i Rimforsa.

Meriterande

  • Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Företagsekonomi, handel och administration

  • Erfarenhet av folkhögskola

  • Arbetat i Spectra, Fortnox, Schoolsoft och Google suite

Krav

  • Ekonomiutbildning

  • Controller, 2-4 års erfarenhet

Om Liljeholmen

Liljeholmen folkhögskola startade 1952 och har Evangeliska Frikyrkan som huvudman. Skolan har ca 45 tillsvidareanställda och därutöver många timanställda. En omsättning på ca 35 miljoner. Omkring 450 deltagare i långa folkhögskolekurser som till exempel musik, konst, bibel och allmän. Dessutom kortare uppdragsutbildningar inom till exempel samtalskonst. På skolan i Rimforsa finns ett stort internat med plats för ca 80 deltagare. Vi har en del konferensgäster och gäster i matsalen. Under sommarhalvåret har vi en stor vandrarhemsverksamhet och viss uthyrning till läger.

Om anställningen

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om ansökan

Ansök senast 12 mars

Ange referens Ekonom i din ansökan

Mejla din ansökan till

jobb@liljeholmen.nu

För mer information kontakta

Marie Nordlander

Servicechef

marie.nordlander@liljeholmen.nu

0494-79702

Daniel Bjurhamn

Rektor

daniel.bjurhamn@liljeholmen.nu

0739155255

Mattias Hjertton

Biträdande rektor

mattias.hjertton@liljeholmen.nu

0705476734

Ekonom 2023
Vi söker en ny ekonom, 100%