Alla artiklar

Kursföreståndare bibelskola

Är det du som ska leda Liljeholmens bibelskola vidare in i framtiden?

Vi söker en ny kursföreståndare till vår bibelskola 100%

Liljeholmen är en av Evangeliska Frikyrkans folkhögskolor och har utrustat unga människor i snart 50 år. Vi söker dig vars hjärta brinner för att leda unga människor i lärjungaskap. Som kursföreståndare ansvarar du för helheten av kursen genom att planera, strukturera och leda arbetet på bibelskolan. Med stöd av skolledningen arbetsleder du dina kurskollegor.

Profil

Vi söker dig som har ett visionärt driv och vill utveckla bibelskolan framåt. Vi står i en spännande process för att ta ut en ny riktning för framtiden. Du älskar Guds ord och har förmåga att kommunicera det till unga människor. Du är en naturlig ledare som får människor med dig och du har mycket erfarenhet av att leda grupper. Du är en god pedagog och det är meriterande om du har kännedom om och erfarenhet av folkhögskolans särart som skolform. Du är bra på att visa omsorg, lyssna och att leda i svåra samtal.

Meriter

Du blir en del av lärarkåren på Liljeholmen och som ansvarig för bibelskolan ingår också att se till hela skolans bästa och vara med och planera och delta i skolgemensamma aktiviteter. En merit är om du har teologisk utbildning, erfarenhet av ledarskap som församlingsanställd eller lärare. För bibelskolans bästa tror vi att du redan bor eller vill bo inom en radie av en halvtimmes resa från skolan.

Om arbetsplatsen

Liljeholmen Folkhögskola ligger sjönära i Rimforsa, 4 mil söder om Linköping. Liljeholmen präglas av ett rikt kulturliv och en stor medvetenhet för miljö och rättvisefrågor. Till Liljeholmens bibelskola hittar människor från olika kristna samfund och platsen präglas av högt i tak och stor bredd. Mer om bibelskolan kan du läsa på vår hemsida

Om anställningen

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Tillträde 1 augusti men vi ser gärna att du har möjlighet att komma till skolan under kortare tider redan våren 2023.

Om ansökan

Ansök senast 10 mars

Ange referens Bibel i din ansökan

Mejla din ansökan till

jobb@liljeholmen.nu

För mer information kontakta

Daniel Bjurhamn

Rektor

daniel.bjurhamn@liljeholmen.nu

0739155255

Mattias Hjertton

Biträdande rektor

mattias.hjertton@liljeholmen.nu

0705476734

Simon Fredlund

Lärare på bibelkursen

simon.fredlund@liljeholmen.nu

Fredrik Lindé

Lärare på bibelskolan

fredrik.linde@liljeholmen.nu

Ungdomar i grupp
Gemenskap