Bloggar

BLOGGAR


Ännu en härlig vecka på Liljeholmen!

Text av Isabella Brynielsson

Hej!!

Hoppas ni har det bra alla där ute. På Liljeholmen strålar solen och man känner att våren är på väg, helt fantastiskt underbart! Jag hade tänkt berätta lite om förra veckan som var riktigt trevlig, som de flesta veckorna här är. Denna vecka bjöds det på mycket go fika, eftersom de var fettisdagen så blev det firat ordentligt med semla både på bibelläsningen och på bönegruppen – smaskigt värre!

Jag och några vänner från lovsångsprofilen och två från musik var även på fredagskvällen och ledde lovsång på en ungdomssamling i Kisa, det var riktigt trevligt och så roligt att så många kom. Sedan på lördagen hade vi öppet hus på skolan med intressanta föreläsningar om genus eftersom de var internationella kvinnodagen, så detta tema var mycket passande. På söndagen skulle vi leda lovsång i en klasskamrats hemförsamling.  De var kul att spela/ leda men även åka hem och se hur två av mina klasskamrater bodd. Det var både roligt och trevligt. Vi lever ju i en så härlig gemenskap här på liljeholmen så då är det ju alltid kul och se hur folk bor, man får ett annat perspektiv.

De har varit en mysig och trevlig vecka med mycket skratt och glädje, det gör en varm i hjärtat. Det är så härligt att vara här på liljeholmen så de är inte sant!! Man lär sig så mycket om sig själv och Gud, samtidigt som de är en så härlig gemenskap med goa vänner.

Här nedan kommer lite bilder från veckan som har gått

SAMSUNG CSC 2014-03-03 18.42.25 2014-03-04 17.58.26 2014-03-09 12.31.43