Nyheter

Nyheter

NYHETER


Pengar till Musikhjälpen

3623132_1200_675Under veckan då Musikhjälpen var i Linköping gjordes ett antal evenemang på skolan för att samla in pengar. Vi sålde julskivor från musiklinjen, sålde fika i samband med vernissage och julkonsert, sålde varor och tjänster som auktionerades ut och därutöver var det rena gåvor.

Sammanlagt blev resultatet 9.225 kr

Temat var “Ingen ska behöva fly undan klimatet” Miljontals människor är just nu på flykt runt om i världen. Och det är inte bara krig och väpnade konflikter som är orsaken. De senaste fem åren har över 100 miljoner människor tvingats fly på grund av klimatrelaterade katastrofer. Det är alltså i snitt ca 2000 människor som varje timme måste lämna sina hem.


Sångare sökes till vokalgrupp

Bas BarytonNu har du en unik möjlighet att hänga på Liljeholmens vokalgrupp redan från i vår. Vi söker dig som är bas eller baryton.
Hör av dig till Anita Berrio Garcia på mejl eller ring 0494-797 00 för mer information och ansökan.

 

Information om Liljeholmens vokalgrupp

Det här är inriktningen för dig som är van att sjunga och vill utveckla dig i att sjunga i en a capella grupp.

I en grupp med 3 tjejer och 3 killar sjunger vi oftast i en ”Real Groupstil”, men testar naturligtvis på lite av varje.
Du får ta ett stort eget ansvar och vara beredd på att sjunga i stämmor utan stöd från andra. Att sjunga utan andra instrument kräver lyhördhet för varandra, både röstmässigt, rytmiskt och dynamiskt. Utbildningen ger dig chansen att utveckla din sång ytterligare och dessutom dela det med andra!

Att sjunga för publik är en viktig del i utvecklingen och ni får många tillfällen till detta, både på skolan och utanför.

Året består av 22 vanliga undervisningsveckor och 12 fördjupnings/specialveckor. Under dessa särskilda veckor förbereder vi konserter, fördjupar arbetet i ensemblen, har inspelningsprojekt och temadagar med hela skolan m.m. Vi har då även lagt in antagningsprov och en resvecka.
På Liljeholmens musiklinje går ca 50 elever med flera olika inriktningar vilket ger många tillfällen att mötas och ha utbyte av varandras kunnande.

 

Här kan du läsa mer>>