Nyheter

Nyheter

Lärare i måleri/bild, 50-75%


Publicerat i NYHETER, av Liljeholmen

Vi söker lärare till våra konstutbildningar. Vi tror också att du vill gå in som kursföreståndare för konstutbildningarna. Initiativrikedom och vilja att vara med och utveckla verksamheten är därför förmågor som vi prioriterar.

Tillträde januari 2015 men med möjlighet att gå bredvid nuvarande lärare under viss del av höstterminen. Tjänsten omfattar undervisning i komposition, måleri, metoder och tekniker samt kursledarskap.

Den som söker tjänsten bör ha ett stort mått av social kompetens och trivas i samvaron med unga vuxna. Folkhögskolelärarlinjen eller annan pedagogisk utbildning/erfarenhet är liksom egen konstnärlig verksamhet meriterande.

För kursupplägg kontakta
Kursföreståndare Lars Thostrup, 070-516 68 33, lars.thostrup@liljeholmen.nu

För övergripande frågor kontakta
Rektor Daniel Bjurhamn, 0739-155 255, daniel.bjurhamn@liljeholmen.nu

Facklig företrädare (SFHL) Jan Hultman jan.hultman@liljeholmen.nu

Välkommen med din ansökan senast den 31 maj via e-post till daniel.bjurhamn@liljeholmen.nu

Bifoga sedvanliga handlingar och gärna två referenspersoner.

På Liljeholmens folkhögskola i Rimforsa och i vår filial i Skäggetorp finns 150 kursdeltagare förutom en stor mängd dagliga gäster och konferensbesökare. Skolan startade 1952 och är en del av Evangeliska Frikyrkan (EFK). Som skola och som personal är vi en del av det kristna uppdraget i världen. Vi tror att Gud, människan och naturen hör samman i en helhet och att varje människa har ett unikt värde.