Deltagare berättar

Deltagare berättar

Bill Brolin – Livsglädje Dagledigkurs


Publicerat i DELTAGARE BERÄTTAR, Livsglädje - Deltagare berättar, av Johannes Stenberg

BillNär jag såg affischen om kursen Livsglädje, så tänkte jag: ”varför inte?”. Jag är oftast dagledig och jobbar mest kvällar och helger.

Att jag började på kursen är ett beslut jag inte ångrar. Förutom den sociala biten, som är helt fantastisk, så har jag fått möjlighet att skaffa nya kunskaper utan också att damma av det jag tidigare läst men som legat och slumrat i godan ro någonstans längst bak i hjärnbalken.

I mitt arbete har jag mycket oregelbundna tider. Kursen ger mig därför också rutin i tillvaron och dessutom en social gemenskap som jag saknar i mitt arbete då jag oftast jobbar ensam.

Jag kan bara rekommendera alla som har möjlighet: Gå den här kursen!