Nyheter

Nyheter

Biträdande rektor 50% och lärare 50%


Publicerat i NYHETER, av Liljeholmen

Vi söker en biträdande rektor på 50% som skall arbeta i team med rektor och servicechef och bilda en skolledningsgrupp. Servicechefen har ansvar för servicepersonal, bitr. rektor har ansvar för lärarpersonal och rektor är övergripande ansvarig.

Vi tror att du brinner för de pedagogiska frågorna och vill vara drivande i den pedagogiska utvecklingen. Du har en god administrativ förmåga, social kompetens, kompetens i personaladministrativa frågor liksom god organisations- och samarbetsförmåga. Vi tror att du vill vara med och utveckla skolan som helhet och delar vår kristna grundsyn. När det gäller arbetsuppgifterna så kommer dessa att formas i samspel med rektor utifrån dina kompetenser och kvalifikationer.

Tjänsten som biträdande rektor är på 50% men vi ser helst att du arbetar heltid på skolan och på 50% undervisar vid någon eller några av skolans utbildningar, allmänna kurserna, musiklinjen, konstskolan, diakoniutbildningen eller bibelkursen. Vi söker bla lärare till de allmänna kurserna nu i engelska, svenska, historia och religion.

För ytterligare information kontakta:
Rektor Daniel Bjurhamn, 0739-155 255 eller daniel.bjurhamn@liljeholmen.nu 
Facklig företrädare (SFHL) Jan Hultman jan.hultman@liljeholmen.nu

Välkommen med din ansökan senast den 12 maj via e-post till daniel.bjurhamn@liljeholmen.nu
Bifoga sedvanliga handlingar och gärna två referenspersoner.