Deltagare berättar

Deltagare berättar

Christofer Holst – Singer/SongwriterChristoffer Holst beskurenJag är 34 år och har familj, ett jobb, ett hus och ett liv som pågår för fullt. Men att ta tjänstledigt ett år och göra det där som man normalt kanske tänkt att det var för sent för har varit fantastiskt!

Att jag valde att gå på Liljeholmen berodde på att jag faktiskt ville jaga en dröm. Musiken har alltid varit en stor glädje för mig och en stor del av mitt liv. På olika sätt har jag fått utöva musik genom åren men aldrig kanske gjort det på heltid och tagit det på allvar. Jag är till stor del varit självlärd men tanken har alltid funnits att jag skulle vilja göra något mer av musiken. Så kom en sån där spontan och galen tanke, kanske skulle jag ta en break mitt i allt och ge mig ett år med musiken i fokus. Att ta nya steg och utveckla det jag redan har. Det blev så!

Jag sökte till musiklinjens singer/songwriterutbildning och kom in har inte ångrat en dag! Visst har min resa kanske varit annorlunda jämfört med andras detta år, med tanke på att jag fått kombinera familjeliv med studier och allt pusslande som man ställs inför med det. Men fördelen med folkhögskola är att du styr mycket över din egen resa, och mycket går att anpassa. Jag har haft fantastiskt roligt och lärt mig så mycket som jag kommer ha glädje av resten av livet.

Liljeholmen är en rogivande plats med fantastiska miljöer, underbara lärare och härlig atmosfär. Att fått vara här ett år har varit gott för både ande, kropp och själ.

Vill man går det och jag vill uppmuntra de som är i samma sits som jag att våga lite, för det är inget du kommer ångra!