Deltagare berättar

Del

Maria Björk, Liljeholmens bibelskolaVad är det bästa med Liljeholmens bibelskola?
Gemenskapen. Det är så bra stämning på skolan, jag trivs jättebra på internatet. Man kan alltid prata med nya som man inte har lärt känna ännu. Att bo så nära varandra gör att det blir lättare att lära känna varandra.

Varför valde du att gå bibelskola?
Jag ville gå bibelskola för att fördjupa mig i Bibeln, lära mig mer om Jesus och historierna i Gamla testamentet. Och att bo med andra och kunna dela vardagen med vänner.

Vad har du vuxit/lärt dig under året?
Jag har lärt mig mer om Gamla och Nya testamentet och fått en större bild av vem Gud är. Fått prata och diskutera om sådant jag inte tänkt på att man kan fundera om, många frågor har dykt upp och jag har förstått hur olika kyrkor tycker olika. Det gemensamma och övergripande budskapet från Bibeln blir tydlig.

Vem tycker du borde gå på vår bibelskola?
Du som längtar efter att dela livet med andra som också funderar över Gud och Bibeln. Om du har en längtan att få lära känna Gud mer, och fördjupa dig i Bibeln.

Vad är det bästa med Liljeholmen?
Trevligt folk och go gemenskap. Där jag känner mig fri att bara kunna vara på rummet och ta det lugnt en dag och andra dagar umgås med vänner med alla möjliga aktiviteter och påhitt som händer.