Bloggar

Mother T


Publicerat i Blogg, BLOGGAR, Elevbloggen, av Tereza Luyirika

Vid det här laget borde man vara van vid presentation men för mig har det blivit tvärtom. Meningen med att skriva om sig själv är inte lika märkvärdigt då det känns som att ingen riktigt bryr sig eller kommer ihåg, vilket jag har märkt efter mina  19 (snart 20)år. Men jag ska försöka ha en positiv ton i det hela så det inte uppstår nå missförstånd – kan dock inte garantera.

Om snart två veckor blir man officiellt vuxen och på papper är man inte ett barn längre, hur mycket man sen behöver förhålla sig till det är oklart. Trots mina 19år på denna jord har jag fortfarande en storkärlek för godis + popcorn och kan ibland få jobbiga moments då mina cravings tar över. Med åren har jag lärt mig att hantera dem bättre..

Jag har lärt mig att som yngsta familjemedlem ger stora fördelar både som yngre och äldre. Med vänlig hälsning Tjejen med överröst kärlek.

Nej men skämtåsido, nu kör vi basicfakta:
1) tog studenten 2015 och insåg att man inte måste veta sin framtid när man bara levt 19år. Snackade med Gud om framtid och resultatet för mig blev bibelskola. Nu är det 2016 och jag har genomför 50% av min tid här – SICK. Tiden går verkligen fort när man har kul (å jag är fortfarande på punkt 1 av den här presentationen #tragiskt). Så vi skippar det här med punkter och avslutar med att jag verkligen ser fram emot att få skriva en vecka här. Det kommer bli tankar & funderingar som jag har känt att jag måste skriva om. Att vara svart&troende, bibelskola & folkhögskola och  Gudsrelation. Min tanke är att förhålla sig till detta inom loppet på den här veckan. Med Gud i fokus och massor med skön musik så kanske det här kan bli någonting. Vi gör det tillsammans, har vi frågor och funderingar så skriv till mig.

Hursomhelst så kommer nästa inlägg ikväll eller imorgon.
Jag tänkte att vi kunde börja från början. Det finns trots allt en anledning till att jag sitter här på en bibelskola och skriver om Gud. Så låt oss gå till botten med allt och sen jobba oss uppåt (eller någonstans).

Til next time
Fred ut vänner (!)

Tereza