Nyheter

Nyheter

Nu är den här: den nya hemsidan!


Publicerat i NYHETER, av Liljeholmen

Med viss stolthet är nu den nya hemsidan här!

Under ungefär ett halvårs tid har vi filat på texter, letat upp bra bilder, tagit nya bilder, vridig och vänt på design och färgval och här har vi nu Liljeholmens nya hemsida. Tack alla på Liljeholmen som hjälpt till at ta fram allt material och tack till World Web Services för gott samarbete!

Det finns många nyheter, men låt mig kort nämna några:

Denna sida är en fast samtidigt tre. Liljeholmen är en skola men vi har tre ganska olika verksamhetsgrenar. Vi har långa folkhögskolekurser som vår största och viktigaste del. Utöver detta erbjuder vi även ett stort antal korta kurser och så har vi herrgårdsverksamheten men vandrarhem, matsal, uthyrningar som inte minst får ett uppsving på sommaren.

Nu finns mycket mer information på sidan! Nytt är bland annat deltagare berättar, videofilmer, mer utförliga kursbeskrivningar. Vi har även gjort informationen mer bildbaserad.

Numera har vi en inbyggd vandrarhemsbokningsfunktion där man kan boka och betala sitt rum själv direkt på Liljeholmens hemsida.

Kolla gärna runt på hemsidan och upptäck allt Liljeholmen har at erbjuda. Upptäcker du något som stämmer eller om du har några andra synpunkter är vi tacksamma om du hör av dig så vi kan fortsätta förbättringsarbete.