Deltagare berättar

Del

Rakel Skoghäll, DiakoniutbildningJag är inne på min andra termin och slås gång på gång över vilken otrolig förmån det är att få sitta ner och läsa alla dessa ämnen som diakoniutbildningen innehåller. Ämnen som var för sig är utmanande.

Jag har nog alltid varit en människa som velat finnas till hands för andra. Har på olika sätt varit engagerad i att stötta människor och nu får jag möjlighet att fördjupa mina kunskaper och få redskap till att förhoppningsvis bli ännu bättre på att möta andra människors behov.

Att även få dela denna upplevelse med andra, som också gör denna resa, är stort. För det är verkligen en resa man gör. Både i sig själv och tillsammans med sina kurskamrater.

 

Vad detta kommer att leda till framöver vet jag inte. Det jag vet idag är att jag är så glad över att jag vågade ta steget att hoppa på denna resa. Sen får jag se vart det leder…