Nyheter

Nyheter

Servicechef 100%


Publicerat i NYHETER, av Liljeholmen

Vi söker en servicechef på 100% som skall arbeta i team med rektor och biträdande rektor och bilda en skolledningsgrupp.

Servicechefen leder och fördelar arbetet på servicesidan som innefattar kök, vaktmästeri, lokalvård och internat. Erfarenhet av personalansvar är meriterande och vi ser gärna att du har utbildning i HR-frågor. Servicechefen behöver ha god kunskap om skolverksamheten och deltar därför även i möten med kursdeltagare och lärare.

Under namnet Liljeholmen Herrgård marknadsför vi konferenser, boende, mat, vandrarhem, uthyrningar av olika slag. Servicechefen är ansvarig för kundkontakter och bokningar och vi tror att du vill vara en god ambassadör för Liljeholmen. Liljeholmen Herrgård startade för drygt tre år sedan. Vi ser en fortsatt stor potential i denna verksamhet och vill att du är drivande i den utvecklingen. I arbetet ingår kvälls- och helgarbete.

Vi vill att du delar Liljeholmens mål och värdegrund.

Tillträde till tjänsten är 1 januari 2015 med en inskolningsperiod, enligt överenskommelse, under delar av hösten 2014.

För mer information angående tjänsten kontakta rektor Daniel Bjurhamn, daniel.bjurhamn@liljeholmen.nu eller 0739-155 255

Facklig representant för Vision är Berit Borén, berit.boren@liljeholmen.nu

Välkommen med din ansökan senast den 31 maj via e-post till daniel.bjurhamn@liljeholmen.nu

Bifoga sedvanliga handlingar och gärna två referenspersoner.

På Liljeholmens folkhögskola i Rimforsa och i vår filial i Skäggetorp finns 150 kursdeltagare förutom en stor mängd dagliga gäster och konferensbesökare. Skolan startade 1952 och är en del av Evangeliska Frikyrkan (EFK). Som skola och som personal är vi en del av det kristna uppdraget i världen. Vi tror att Gud, människan och naturen hör samman i en helhet och att varje människa har ett unikt värde.