Nyheter

Nyheter

Sök musiklinjen senast 6 april


Publicerat i NYHETER, av Jan Boman

Musiklinjen är rätt för dig som vill jobba inom musik. Passar även dig som vill lära dig mer för egen del. Ansök senast 6 april.

På Musiklinjen finns fyra olika inriktningar, alla med kompetenta lärare. En fördel är också professionell utrustning och lokaler som kan utnyttjas dygnet runt. 

Musikproduktion

Lär dig inspelning och produktion, både live och i studio. Du får lära dig allt som behövs för att skapa en bra ljudbild. Mikrofon- och Inspelningsteknik, Postproduktion och effekter i DAW och mycket mer.
https://liljeholmen.nu/folkhogskola/musiklinjen/musikproduktion/

singer songwriter 2020

Skriv och arrangera egen och andras musik. Jobba från idé till färdig produkt. Bli bekväm i din roll och säkerhet i att stå på scen. 
https://liljeholmen.nu/folkhogskola/musiklinjen/singersongwriter/

 Vokalgrupp

Det här är en utbildning för dig som vill utveckla din sång. Du blir en del i en a capellagrupp och får sjunga olika stämmor. Träna på lyhördhet för varandra, både röstmässigt, rytmiskt och dynamiskt.
https://liljeholmen.nu/folkhogskola/musiklinjen/vokalgrupp/


Improvisation/Jazz

Impro 1 är en grundläggande utbildning för dig som är nyfiken på och vill lära dig mer om improviserad musik. Fokus är jazz men vi spelar även andra genrer som tex soul & funk.

Impro 2 är en fördjupning för dig som vill fördjupa dig i jazz/improviserad musik. Du behöver ha god vana att hantera ditt instrument, samt fungera väl i samspel med andra. Du behöver också kunna läsa noter samt ackordanalys på en grundläggande nivå.
https://liljeholmen.nu/folkhogskola/musiklinjen/impro/

Älska kreativiteten på Liljeholmen

Liljeholmen folkhögskola ligger i Rimforsa i underbar miljö och med egen badstrand. Här finns ett livfullt internat med stark gemenskap, även mellan de olika kurserna. Alla är välkomna i gemenskapen. Matsalen serverar god vällagad mat. 
Vill man bryta av med lite stadsliv, så ligger Linköping endast en pendelresa (30 min) bort.