Deltagare berättar

Del

Therese Sidestam – DiakoniutbildningenTherese Sidenstam webJag är i grunden utbildad beteendevetare och jobbar idag som handläggare inom en statlig myndighet. Den stora flyktingströmmen som nådde vårt land hösten 2015 kom att förändra mig och skaka om mig rejält. Jag ville göra något åt den längtan som länge funnits inom mig och det gjorde jag genom att söka in till Diakoniutbildningen på Liljeholmens Folkhögskola. Den här utbildningen har redan gett mig nya infallsvinklar och verktyg i möten med människor och har samtidigt gett mig en biblisk förankring.

Missionen har alltid funnits nära mitt hjärta, inte minst i andra länder där jag och min familj bl.a. besökt ett barnhem i norra Thailand ett antal gånger.

Jag är så tacksam över alla våra lärare som ger så mycket kunskap, värme och klokskap genom att undervisa, vägleda och lyfta oss kursdeltagare.