Nyheter

Nyheter

Liljeholmen söker två lärare


Publicerat i NYHETER, av Daniel Bjurhamn

På Liljeholmens folkhögskola i Rimforsa och i vår filial i Skäggetorp finns 150 kursdeltagare, dagliga gäster och konferensbesökare. Skolan startade 1952 och är en del av Evangeliska Frikyrkan (EFK). Som skola och som personal är vi en del av det kristna uppdraget i världen. Vi tror att Gud, människan och naturen hör samman i en helhet och att varje människa har ett unikt värde.

Lärare i ljudteknik /musikproduktion 30-60%

Vi söker musiklärare till våra utbildningar singer/songwriter och musikproduktion. Kombinationer med andra ämnen t ex textskrivning, komposition eller instrument kan vara aktuellt. 30-60% beroende på kombinationer av ämnen.

Du har god social kompetens, organisations- och samarbetsförmåga, intresse för att utveckla verksamheten och delar vår kristna grundsyn.

Musiklinjen på Liljeholmen består av fem olika inriktningar. Afro, klassisk, musikproduktion, singer/songwriter, samt vokalgrupp. Du ska i första hand arbeta med inriktningarna musikproduktion och singer/songwriter.

För information om tjänsten, Kenneth Berrio-Garcia, kenneth.berrio-garcia@liljeholmen.nu
Facklig representant är Jan Hultman, jan.hultman@liljeholmen.nu

Välkommen med din ansökan senast den 5 juni via e-post till daniel.bjurhamn@liljeholmen.nu
Bifoga sedvanliga handlingar och gärna två referenspersoner.

0494-797 00, www.liljeholmen.nu

 

Lärare i matematik och naturkunskap 75-100%

Liljeholmen har funnits i Skäggetorp, Linköping sedan 2011 men gör nu en utökad satsning på allmänna kurser. I Skäggetorp bor 9000 invånare varav ungefär hälften är utrikes födda, med en arbetslöshet på ca 18%.

Vi söker dig med god social kompetens, organisations- och samarbetsförmåga, folkhögskollärarexamen, gärna erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har intresse för att utveckla verksamheten och delar vår kristna grundsyn. Förutom dina ämneskompetenser tror vi att du är den som vill bli kursföreståndare i Skäggetorp.

För information om tjänsten, Jan Hultman, jan.hultman@liljeholmen.nu
Facklig representant är Jan Hultman, jan.hultman@liljeholmen.nu

Välkommen med din ansökan senast den 5 juni via e-post till daniel.bjurhamn@liljeholmen.nu
Bifoga sedvanliga handlingar och gärna två referenspersoner.

0494-797 00, www.liljeholmen.nu