Frizon

Liljeholmen är sedan 2009 huvudsponsor till festivalen Frizon som arrangeras av EFK UNG. Festivalen hålls varje år vecka 32 på Torp-området mellan Kumla och Örebro.

Vad är Frizon?

Frizon är en festival som arrangeras av Evangeliska Frikyrkan (EFK). Festivalen har funnits sedan 1999 och har sedan dess funnits på Torp-området mellan Kumla och Örebro. Under fem dagar i augusti rör sig närmre 4500 människor på festivalområdet. Medelåldern på festivalen är runt 20 år, men Frizon är samtidigt en mötesplats för människor i olika åldrar. De som arrangerar Frizon har en djup längtan efter att människor ska få nya idéer och tankar kring sin tro, tillsammans vill vi utmanas och inspireras till att ta nya steg till efterföljelse till Jesus Kristus.

Förtältet

Under Frizon 2015 arrangerade Liljeholmen Förtältet i samarbete med Örebro Teologiska högskola. Kom gärna och besök oss där!

Tidigare år

Vill du få en känsla av vad Frizon är kan du kolla i Bildgalleriet

Kursdeltagare och lärare från skolan

Varje år är det många kursdeltagare och lärare som är med på festivalen. De kursdeltagare som går på skolan får rabatt på festivalpassen och många är dessutom med och hjälper till på olika sätt och får hela kostnaden betald av skolan. Lärare är med i utformande och genomförande av programmet i Förtälet. Inte minst kan du träffa lärare i samband med Kreativ verkstad på eftermiddagarna.

Kontakt din kursföreståndare eller mejla oss om du vill vara med och hjälpa till på Frizon.