Aktiviteter och föreläsningar


Publicerat i Uncategorized, av Johannes Stenberg

En konferens är inte bara ett tillfälle att planera som arbetsgrupp. Det är också ett tillfälle för nya inputs och erfarenheter tillsammans. Vi vill därför rekommendera någon av de föreläsningar eller aktiviteter vi kan erbjuda.

Passande föreläsningar

Välj en av dessa:

–  Hur mår ditt arbetslag?

–  Konflikthantering

Föreläsare är  Birgitta Lundborg som jobbar som lärare Liljeholmens folkhögskola. Birgitta  arbetar med skolans korta kurser som handlar om samtal och bemötande, samt även med hela arbetslag. Hon är beteendevetare och har grundläggande utbildning i psykoterapi. Birgitta undervisar även på Liljeholmens diakonala kurs och arbetar också som kurator på skolan.
Föreläsningen pågår en halv dag. För att ni ska hinna få med er ett antal redskap och inte bara skrapa lite på ytan kan dessa föreläsningar inte kortas ner, men önskar ni längre förläsningar än en halvdag ordnar vi självklart det.
Pris för halvdag 4995 kr

Passande aktiviteter

Välj mellan en av dessa:

–  Keramik

–  Akvarellmåleri

–  Acrylmåleri

–  Färg som språk

–  Mellanrummen som talar

Aktiviteten leds av någon av de lärare som undervisar Konstskolan på Liljeholmens folkhögskola. Här kan du läsa mer om lärarna.

Aktiviteterna anpassas efter gruppens tidigare erfarenheter och kunskaper. Aktiviteten pågår i ca 90 minuter.

Till ert förfogande under aktiviteten finns Liljeholmens ateljé eller keramiksal. På Liljeholmen är miljön viktig och därför används inga lösningsmedel eller andra miljöskadliga ämnen. Läs mer om miljöarbetet inom Konstskolan här.

295 kr/pers (minst 8 personer)

 

Övrig aktiviteter på Liljeholmen

  • Njut av sjön. Hos oss kan ni bada från vår egen strand eller brygga. Låna vår båt och ta en fisketur. Kanoter finns att hyra hos Östgötagården – kontakta oss så hjälper vi gärna till.
  • Sporta tillsammans. Utomhus har vi volleybollplan och fotbollsmål. Vi har även egen gymnastiksal med bastu som kan hyras efter önskemål.
  • Vandra vår Frälsarkransvandring längs Åsundens norra strand, eller gå vår inomhusvandring Frälsarkransens bilder.
  • Upplev Sveriges största urbergsgrottor, Trollegater, endast ca 1 mil från Rimforsa. Guidad tur kan fås via Kinda kommun.
  • Åk skidor vintertid i sydöstra Sveriges största slalombacke, Tolvmannabacken, endast ca 2 mil från Rimforsa.
  • Åk långfärdsskridskor på den upplogade isbanan på Åsunden. Banan börjar vi Liljeholmens brygga.

För mer förslag till aktiviteter kontakta Naturguiden.