Nyheter

Nya Astrid Lindgrens Värld-paket


Publicerat i NYHETER, av Johannes Stenberg

Nu lanserar vi ett antal nya paket där boende på Liljeholmen kombineras med inträde på Astrid Lindgrens Värld. Det finns paket med en övernattning och en dag på ALV eller två nätter på Liljeholmen och två dagar på ALV.

5504 Pippi LaÌŠngstrump

Vi har även två olika varianter på paketen beroende på om man vill ha det så billigt som möjligt eller om man vill ha det lite lyxigare på semestern.

Vi är väldigt stolta över innehållet i våra paket och tror att vi har ett väldigt prisvärt alternativ som passar bra för just familjer. Att vi dessutom har stora lekytor och egen badstrand gör oss inte mindre attraktiva. Därför vågar vi uppmana dig att jämföra vad du får på Liljeholmen jämfört med andra boendealternativ.

Våra paket finns i år även tillgängliga via Astrid Lindgrens Världs hemsida: www.alv.se