Nyheter

Katalog över 160 vandrarhem


Publicerat i NYHETER, av Johannes Stenberg

Liljeholmen Herrgård är en del av SVIF – Sveriges Vandrarhems i förening. Tillsammans har vi en katalog där du kan se vilka vandrarhem vi tillsammans kan erbjuda.

Ny katalog har kommit för 2013. Ladda hem SVIFs katalog

SVIF-logga-web

 

SVIF, Sveriges Vandrarhem i Förening, bildades år 1991 och är Sveriges enda förening för fristående, självständiga vandrarhem i Sverige. Varje vandrarhem drivs enligt egna principer och samarbetet sker endast kring marknadsföring, nätverkande och bevakning av gemensamma angelägenheter.

Antalet vandrarhem, som är medlemmar i SVIF, har under årens lopp ökat avsevärt. Under de första åren på 1990-talet var antalet vandrarhem c:a 60, medan det idag är runt 160 medlemmar från Ystad i söder till Kiruna i norr.