Deltagare berättar

Deltagare berattar

Stefan Zsupos, präst Österåker-Östra Ryds församlingStefan ÖsteråkerIntervju med Stefan Zsupos, präst Österåker-Östra Ryds församling, som sommaren 2016 var på läger under 10 dagar med en grupp på 26 konfirmander & ledare.

 

Vad är det bästa med Liljeholmen?

Det finns gott om fritidsaktiviteter och närheten till alla aktiviteter såsom kanoter, gymnastiksal, bad, matsal, lektionssal osv. De stora gräsmattorna var också idealisk för spontan volleyboll och fotboll.

Hur funkar det att bo på Liljeholmen?

Boendet funkade bra. Det fanns både tvåbäddsrum, trebäddsrum och fyrbäddsrum så alla konfirmander var nöjda. Alla rum hade egen wc & dusch.

Hur fungerade andaktsrummet och lektionssalen?

Andaktsrummet var ändamålsenligt och det fanns instrument såsom gitarr och piano. Lektionssalen var också väldigt bra för oss. Vi hade en sal i herrgårdsbyggnaden som var bra för undervisning, men kanske lite trång för några värderingsövningar.

Hur var bemötandet från personalen?

Liljeholmen är verkligen ett välkomnande ställe. När det gäller bemötande borde all personal ha guldstjärna.