ASTRID LINDGRENS VÄRLD

Astrid Lindgrens Värld-paket med boende nära Vimmerby

Det kan vara mycket att fixa med inför semestern. Därför har vi tagit fram några mycket prisvärda paket där boende och inträde ingår till Astrid Lindgrens Värld för att du inte ska gå pippi…

 

Paketerbjudande: Boende & Astrid Lindgrens Värld

På grund av Covid-19 har vi i år inte möjlighet att erbjuda paket med boende och inträde till Astrid Lindgrens Värld under 2020. 

Läs mer om varför Astrid Lindgrens Värld är stängt på Astrid Lindgrens Världs hemsida.

Däremot erbjuder vi familjevänligt och prisvärt boende på Liljeholmen precis som vanligt. 

 

Prisvärt boende mellan Linköping & Vimmerby

Knapp på engelska kopieraLiljeholmen Herrgård är en familjevänlig och vacker plats med stora lekytor, som ligger vid Åsundens norra strand, mitt emellan Linköping och Vimmerby i Östergötland. Som boende har du tillgång till vår egen strand och brygga.

Det kan vara mycket att stå i när man reser som familj – därför vi vill ge er en helhetslösning med boende, inträde och frukost. Här kan ni njuta och koppla av fullt ut, till en rimlig kostnad. Jämför därför gärna våra priser och paket med andra.

 

Mer om boendet på Liljeholmen Herrgård

Våra familjerum är stora och belägna i ett hus nära Herrgården. Samtliga rum har egen WC & dusch samt är handikappvänliga. Ni har tillgång till ett fullt utrustat kök och allrum med TV. Trådlöst internet finns i samtliga av Liljeholmens byggnader.

 

Vi har även en vacker villa och fler trevliga lägenheter för er som vill stanna lite längre i Östergötland. Hör av dig så berättar vi gärna mer eller läs om våra semesterboenden. Liljeholmen värnar vi om den alkohol- och drogfria miljön. På Liljeholmen är det inte tillåtet att ha med sig husdjur.

 

Familjevänliga Liljeholmen med egen strand

1164630_65954449Hos oss finns stora ytor för lek. Dessutom finns volleybollplan och fotbollsmål, samt möjlighet att spela boule. Låna gärna vår båt och ro ut på Åsunden för att fiska, eller hyr våra kajaker eller kanadensare och ge er ut på upptäcktsfärd. I bygden finns mycket att upptäcka. I Rimforsa finns t.ex. Kinda kanal och Sveriges största urbergsgrottor Trollegater. Väljer ni att åka till Linköping rekommenderar vi Gamla Linköping, Tinnerbäcksbadet eller Flygvapenmuseet. 

 

 

På Liljeholmen sover du inte bara gott, här får du även tillgång till egen familjevänlig strand med brygga och båt och fiskemöjligheter. Koppla av efter en intensiv dag med många intryck!

 

flygbild över Liljeholmen herrgård i Rimforsa Video från ovan på Liljeholmens herrgård