ASTRID LINDGRENS VÄRLD

Astrid Lindgrens Värld-paket med boende nära Vimmerby

Det kan vara mycket att fixa med inför semestern. Därför har vi tagit fram några mycket prisvärda paket där boende och inträde ingår till Astrid Lindgrens Värld för att du inte ska gå Pippi…

 

Prisvärt boende mellan Linköping & Vimmerby

Knapp på engelska kopieraLiljeholmen Herrgård är en familjevänlig och vacker plats med stora lekytor, som ligger vid Åsundens norra strand, mitt emellan Linköping och Vimmerby i Östergötland. Som boende har du tillgång till vår egen strand och brygga.

Det kan vara mycket att stå i när man reser som familj – därför vi vill ge er en helhetslösning med boende, inträde och mat. Här kan ni njuta och koppla av fullt ut, till en rimlig kostnad. Jämför därför gärna våra priser och paket med andra.

 

Paketerbjudande: Boende & Astrid Lindgrens Värld

Alla paketerbjudanden gäller vid övernattning i familjerum för 2 vuxna och 2 barn i åldern 0-12 år. Är du intresserad av en annan sammansättning eller fler antal nätter, fråga oss! På Liljeholmen kan ni välja mellan ett lite enklare alternativ eller ett lite lyxigare med lakan/handdukar och slutstäd. I samtliga paket ingår frukost de dagar ni är här.

 
Familjepaket ALV 1 –2.315 kr

1 natt boende familjerum inkl. frukost 1 dag inträde ALV

Familjepaket ALV 2 – 3.800 kr

2 nätter boende familjerum inkl. frukost båda dagarna 2 dagar inträde ALV

Familjepaket Extra ALV 1 – 2.915 kr

1 natt boende familjerum med lakan/handdukar & slutstäd, samt frukost 1 dag inträde ALV

Familjepaket Extra ALV 2 –4.400 kr

2 nätter boende familjerum med lakan/handdukar & slutstäd, samt frukost  båda dagarna 2 dagar inträde ALV

Önskar ni bo i lägenhet eller villa kan detta hyras antingen till dygnspris eller veckovis.

 

Boka ditt paket till Astrid Lindgrens Värld!

Paketen kan bokas via telefon 0494-797 00 eller via epost: info@liljeholmen.nu

 

Mer om boendet på Liljeholmen Herrgård

Våra familjerum är stora och belägna i ett hus nära Herrgården. Samtliga rum har egen WC & dusch samt är handikappvänliga. Ni har tillgång till ett fullt utrustat kök och allrum med TV. Trådlöst internet finns i samtliga av Liljeholmens byggnader.

 

Vi har även en vacker villa och fler trevliga lägenheter för er som vill stanna lite längre i Östergötland. Hör av dig så berättar vi gärna mer eller läs om våra semesterboenden. Liljeholmen värnar vi om den alkohol- och drogfria miljön. På Liljeholmen är det inte tillåtet att ha med sig husdjur.

 

 

Familjevänliga Liljeholmen med egen strand

1164630_65954449Hos oss finns stora ytor för lek. Dessutom finns volleybollplan och fotbollsmål, samt möjlighet att spela boule. Låna gärna vår båt och ro ut på Åsunden för att fiska, eller hyr våra cyklar och ge er ut på upptäcktsfärd. I bygden finns mycket att upptäcka. I Rimforsa finns t.ex. Kinda kanal och Sveriges största urbergsgrottor Trollegater. Väljer ni att åka till Linköping rekommenderar vi Gamla Linköping, Tinnerbäcksbadet eller Busfabriken.

 

 

På Liljeholmen sover du inte bara gott, här får du även tillgång till egen familjevänlig strand med brygga och båt och fiskemöjligheter. Koppla av efter en intensiv dag med många intryck!

 

flygbild över Liljeholmen herrgård i Rimforsa Video från ovan på Liljeholmens herrgård