Församlingshelg

Församlingshelg

God mat, vacker miljö och trevliga lokaler är viktiga ingredienser för att skapa en givande församlingshelg eller dag. På Liljeholmens Herrgård får du allt detta!

 

Bullar på Liljeholmen Herrgård

Vi har tagit fram ett antal paket till er som vill att församlingshelgen ska bli en avkoppling för hela församlingen – även för dem som brukar stå i disken eller planera inköp och laga mat.

På Liljeholmen får du glömma alla måsten och bestyr – här är det vi som fixar det ni behöver. Ni fokuserar på det som är viktigt för er församling, så fixar vi resten. Hos oss får ni god mat och gott kaffebröd, trevligt boende, samt funktionella samlingslokaler.

På Liljeholmen finns stora lekytor för barnen. Fotbollsmål, volleybollnät och bad med egen strand och brygga kan vi även erbjuda.

 

Lägergård med rum och lokaler för alla

Året runt är ni välkomna till Liljeholmen. Sommartid har vi ca 170 bäddar och vintertid ca 80 bäddar. Rummen är stora så möjlighet finns att låta ytterligare personer sova på madrass på golvet finns.

På Liljeholmen finns ett stort antal lokaler att hyra. Lokaler för alla möjliga olika ändamål. Vi har gudstjänstlokaler, klassrum, grupprum, festlokaler, musikstudio, ateljéer, andaktsrum, gymnastiksal och mycket mer. Här kan du läsa mer om vår olika lokaler.

 

Församlingspaket med helpension i södra Östergötland

Församlingsdag 195kr/person
Två fika och lunch ingår

Församlingsdygn – 535 kr/person
Dygn med helpension

 

Priset är baserat på motsvarande 40 fullbetalande deltagare. Barn 0-2 år betalar inget, Barn 3-12 år betalar 50%. Logi i dubbelrum/flerbäddsrum. Kostnad för samlingslokal tillkommer. Möjlighet finns att köpa till enskilda måltider, men man kan inte dra bort någon måltid.

 

Aktiviteter på Liljeholmen

  • Njut av sjön. Hos oss kan ni bada från vår egen strand eller brygga. Låna vår båt och ta en fisketur. Kanoter finns att hyra. Grillplats finns också med vacker utsikt över Åsunden.
  • Sporta tillsammans. Utomhus har vi volleybollplan och fotbollsmål, samt möjlighet att spela boule. Vi har även egen gymnastiksal med bastu.
  • Vandra vår Frälsarkransvandring längs Åsundens norra strand, eller gå vår inomhusvandring Frälsarkransens bilder.
  • Upplev Sveriges största urbergsgrottor, Trollegater, endast ca 1 mil från Rimforsa.
  • Åk skidor vintertid i sydöstra Sveriges största slalombacke, Tolvmannabacken, endast ca 2 mil från Rimforsa.