Konferens

Konferens på Liljeholmen Herrgård – Linköping

God mat, vacker miljö och trevliga lokaler är viktiga ingredienser för att få bra samtal och skapa en kreativ atmosfär. Det strategiska läget nära naturen men samtidigt nära Linköping möjliggör för en effektiv konferens eller kick-off. På Liljeholmens Herrgård får du allt detta, dessutom till ett riktigt bra pris!

 

God mat på er konferens

Liljeholmens matsal har stor rymd och vacker utsikt över sjön Åsunden. Lokalen kombinerat med den gedigna maten gör Liljeholmen känd i trakten.

På Liljeholmen serverar vi hemlagad husmanskost med strävan efter ett nytänkande. Vår salladsbuffé har stor variation och består till stor del av baljväxter och rotfrukter.

 

Tycker du också miljön är viktig?

På Liljeholmen har vi som målsättning att driva vår verksamhet utifrån ett miljö- och rättvisetänkande. Detta tar sig olika uttryck inom olika verksamhetsområden såsom miljöel, kompostering & källsortering. När det gäller maten så strävar vi efter att köpa Fairtrade, kravodlat och närproducerat. Vi väljer därför leverantör med omsorg. Dessa varor uppgick 2019 till 49% av de totala inköpen, vilket vi är både glada och stolta över. Läs mer.

 

Konferenslokaler

  • Åsunden Konferenslokal i Herrgården 25 pers
  • Östra Salongen Konferenslokal i Herrgården, 20 pers
  • Linköpingsrummet Herrgårdssalong, 8 pers
  • Kinda Kanal Grupprum i Herrgården, 8 pers
  • Östgötasalen Konferenslokal i annex, 40 pers
  • Liljeholmen aula Föreläsningssal, 120 pers

Läs mer om våra lokaler.

 

IMG_2889

Konferensboende i Kinda

Bo i stora trevliga rum i våra annex Allégården eller Poppelgården. Samtliga rum har egen wc/dusch och trådlöst internet samt gemensamt allrum med TV.

Det finns även sex charmiga rum i herrgården man kan hyra, men dessa har gemensam wc & dusch.

 

Så här vackert ligger Liljeholmen Herrgård