Musikläger

Få saker kan ge så mycket glädje som sång och musik, men ibland kan glädjen drunkna i allt det praktiska. På Liljeholmen, i Östergötland, vi underlätta för er med alla måsten och bestyr – här är det vi som fixar det praktiska ni behöver. Ni fokuserar på det som är viktigt för er, så ordnar vi mat, boende och bra replokaler.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

 

 

Paketerbjudanden för musikläger

Musikläger – från 525 kr/pers/dygn

Vi ger dig det lilla extra utan att göra det dyrt & luxuöst.

I vårt paket ingår helpension och boende i dubbel/flerbäddsrum.

Jämför gärna våra paket med andra kursgårdar, stiftsgårdar och lägergårdar.

 

Kursgård med bra lokaler & boende – nära Linköping

Hos oss finns flera olika studios för övning eller inspelning.  Få gårdar är så anpassade för just musikläger!

  • Musiksalar – Då Liljeholmen bedriver musikutbildning med 50 elever årligen finns många musiksalar och rum för övning, i flera olika storlekar.
  • Musikpaviljong – På Liljeholmen investerade vi 2013 i en nytt hus med musiksalar. Detta hus kallar vi för musikpaviljongen och lämpar sig perfekt för läger eller som replokal för ett band eller ensemble.
  • Musikstudio – En stor studio med flera olika rum med medföljande utrustning finns att hyra.

Sommartid kan Liljeholmen erbjuda över 170 bäddar på samma gång. Under läsåret har vi möjlighet att ta emot grupper på upp till 80 personer om alla boenderum utnyttjas optimalt.

Här kan du läsa mer om de lokaler vi erbjuder.

 

Bullar på Liljeholmen Herrgård

Körhelger och musikläger

De grupper som besök oss den senaste tiden är allt från kända etablerade körer till barn & ungdomar som är ganska nya i sitt musicerande. Det är allt från musikskolor med upp mot 100 deltagare och till mindre grupper. Flera av dem har återkommit år efter år för läger och körhelger.

Oavsett om ni söker en lägergård, en stiftsgård eller en konferensanläggning tror vi att vi har något att erbjuda som skulle kunna passa dig!