Catering

Catering

På Liljeholmen har vi lång erfarenhet av att laga god mat. Här får du varje dag en bra och näringsrik kost. Utöver att våra elever äter i matsalen ser vi också med glädje att många väljer att äta sin dagliga lunch hos oss. Vi serverar även dagligen Sörgårdens förskola i matsalen.

Smörgåstårta & exotisk planka

Liljeholmen kan erbjuda ett stort antal upplägg för olika behov och önskemål. Vi erbjuder bland annat: smörgåstårta, buffé, trerätters menyer, begravningskaffe. Men vi utformar gärna ett alternativ som passar just er.

Prisexempel:

  • Smörgåstårtor, 10 personer 650 kr, 15 personer 975 kr
  • Exotisk planka från 15 personer: 150 kr/person
  • Italiensk buffé, liten, mellan eller stor, från 20 personer: 135-210 kr/person

Catering Liljeholmen Herrgård Meny

Klicka på bilden för att få en Cateringmeny (pdf)

Vi har för tillfället inte öppet för dagens lunch pga. Corona. Det går bra att beställa för avhämtning innan kl 9:00 på vardagar. Välkomna!

Ekologiskt, närproducerat och Fair-trade

Tycker du miljöfrågor är viktiga? Välj då mat från Liljeholmen! Vi har en tydlig miljöpolicy och under 2019 bestod våra inköp till 50% av närproducerade, kravmärkta eller rättvisemärkta produkter. 

Hitta till oss i Rimforsa

Liljeholmen Herrgård ligger i Rimforsa i södra Östergötland, endast 35 km söder om Linköping. Här finns vägbeskrivning och karta.

Tyvärr har vi ingen möjlighet till utkörning, utan vår catering är endast för egen avhämtning.

Boka catering eller fest på Liljeholmen

Önskar ni äta maten på Liljeholmen går detta självklart bra. En extra kostnad tillkommer då. Här kan du läsa mer om fester  på Liljeholmen.

För bokning, fullständiga menyer och frågor ring 0494-797 40 eller skicka e-post till info@liljeholmen.nu så svarar vårt kök på dina frågor. Mitt i  sommar kommer köket vara stängt för catering.