Catering

Catering

På Liljeholmen har vi lång erfarenhet av att laga god mat. Här får du varje dag en bra och näringsrik kost. Utöver att våra elever äter i matsalen ser vi också med glädje att många väljer att äta sin dagliga lunch hos oss. Vi serverar även dagligen Sörgårdens förskola i matsalen.

Smörgåstårta & exotisk planka

DSC_9096 - KopiaLiljeholmen kan erbjuda ett stort antal upplägg för olika behov och önskemål. Vi erbjuder bland annat: smörgåstårta, buffé, trerätters menyer, begravningskaffe. Men vi utformar gärna ett alternativ som passar just er.

Prisexempel:

  • Smörgåstårtor, 10 personer 580 kr, 15 personer 870 kr
  • Exotisk planka från 15 personer: 150 kr/person
  • Italiensk buffé från 20 personer: 130-195 kr/person

 

Ekologiskt, närproducerat och Fair-trade

Tycker du miljöfrågor är viktiga? Välj då mat från Liljeholmen! Vi har en tydlig miljöpolicy och under 2017 bestod våra inköp till 50% av närproducerade, kravmärkta eller rättvisemärkta produkter. 

Hitta till oss i Rimforsa

Liljeholmen Herrgård ligger i Rimforsa i södra Östergötland, endast 35 km söder om Linköping. Här finns vägbeskrivning och karta.

Tyvärr har vi ingen möjlighet till utkörning, utan vår catering är endast för egen avhämtning.

Catering eller fest på Liljeholmen

Önskar ni äta maten på Liljeholmen går detta självklart bra. En extra kostnad på ca 35% tillkommer då. Här kan du läsa mer om fester och bröllop på Liljeholmen.

Boka catering, fest och bröllop

För bokning, fullständiga menyer och frågor ring 0494-797 40 eller skicka e-post till info@liljeholmen.nu så svarar vårt kök på dina frågor.