Dagens lunch – avhämtning

Matsalen är stängd, men köket är öppet. Detta innebär att du inte kan äta hos oss, men att du kan köpa med lunchlådor.

Ring och beställ din lunchlåda före kl 9:30. Avhämtning kl 11:30-13:00.

Pris: 75kr/lunch. Betala gärna med Swish.  

 

I köket på Liljeholmen serverar vi hemlagad husmanskost. Vi serverar en fräsch och varierad salladsbuffé efter säsong. Råvarorna vi arbetar med är ekologiska, kravmärkta och närodlade i mån av tillgång.

Meny

Ingen info om Dagens Meny
 

Öppettider för Dagens lunch i Rimforsa

Observera att Liljeholmens Matsal endast är öppet på vardagar och att vi har stängt några veckor i juli. Vid ett fåtal tillfällen per år har vi stängt i matsalen även på vardagar. Är du osäker kan du gärna slå en signal: 0494-797 40. 

Dagens lunch för endast 75 kr

Priset är 85 kr för enstaka luncher (75 kr för avhämtningslunch) och 750 kr om du köper ett häfte med 10 kuponger. Om ni kommer ett sällskap på fler än fem personer får ni gärna slå en signal så att vi kan beräkna maten lite bättre.

När matsalen är öppen finns även möjlighet att äta frukost och kvällsmat, men detta bör förbokas. Liljeholmen matsal serverar inte á la carte. På Liljeholmen erbjuds även prisvärd catering

Miljövänligt & närproducerat

Över 50% av totala inköpen antingen rättvisemärkta, närproducerat, ekologiskt eller MSC-märkt. Brödet bakar vi själva med närproducerat mjöl till största delen från Orga kvarn i Östergötland. 

Läs mer på sidan om Rättvise- och miljöarbete. Vegetarisk mat och andra specialkoster fixar vi självklart till.

Hitta till Liljeholmen Herrgård – nära Linköping

Liljeholmens folkhögskola & Liljeholmen Herrgård ligger i Rimforsa i Östergötland ungefär 4 mil söder om Linköping. Här finns karta och vägbeskrivning.