Dagens lunch

I köket på Liljeholmen serverar vi hemlagad husmanskost. Vi serverar en fräsch och varierad salladsbuffé efter säsong. Råvarorna vi arbetar med är ekologiska, kravmärkta och närodlade i mån av tillgång.

Meny

DatumMeny
tisdag 12/11 2019
Kycklingwok
onsdag 13/11 2019
Stekt nachopanerad fisk med tomatsås och ris
onsdag 13/11 2019
Grekisk paj med paprika och fetaost
torsdag 14/11 2019
Het köttfärssoppa med nybakat bröd. Dessert : paj med vaniljsås
fredag 15/11 2019
Helstekt karre’ med dragonsås och klyftpotatis
 

Öppettider för Dagens lunch i Rimforsa

Dagens lunch serveras på vardagar 11.30 – 13.00

Observera att Liljeholmens Matsal endast är öppet på vardagar och att vi har stängt några veckor i juli. Vid ett fåtal tillfällen per år har vi stängt i matsalen även på vardagar. Är du osäker kan du gärna slå en signal: 0494-797 40. 

Dagens lunch för endast 72 kr

Priset är 85 kr för enstaka luncher och 720 kr om du köper ett häfte med 10 kuponger. Om ni kommer ett sällskap på fler än fem personer får ni gärna slå en signal så att vi kan beräkna maten lite bättre.

När matsalen är öppen finns även möjlighet att äta frukost och kvällsmat, men detta bör förbokas. Liljeholmen matsal serverar inte á la carte. På Liljeholmen erbjuds även prisvärd catering

Miljövänligt & närproducerat

Över 50% av totala inköpen antingen rättvisemärkta, närproducerat, ekologiskt eller MSC-märkt. Brödet bakar vi själva med närproducerat mjöl till största delen från Orga kvarn i Östergötland. 

Läs mer på sidan om Rättvise- och miljöarbete. Vegetarisk mat och andra specialkoster fixar vi självklart till.

Hitta till Liljeholmen Herrgård – nära Linköping

Liljeholmens folkhögskola & Liljeholmen Herrgård ligger i Rimforsa i Östergötland ungefär 4 mil söder om Linköping. Här finns karta och vägbeskrivning.