Dagens lunch

I köket på Liljeholmen serverar vi hemlagad husmanskost. Vi serverar en fräsch och varierad salladsbuffé efter säsong. Råvarorna vi arbetar med är ekologiska, kravmärkta och närodlade i mån av tillgång.

Meny

DatumMeny
måndag 23/9 2019
Sprödbakad fisk med kall sås och kokt potatis
tisdag 24/9 2019
Chili con carne med ris
onsdag 25/9 2019
Rotfruktsoppa med ost och curry med nybakat bröd. Äppelkaka med vaniljsås
torsdag 26/9 2019
Dillstuvad potatis med isterband/falukorv
fredag 27/9 2019
Bulgurpytt med vitlökssås
 

Öppettider för Dagens lunch i Rimforsa

Dagens lunch serveras på vardagar 11.30 – 13.00

Observera att Liljeholmens Matsal endast är öppet på vardagar och att vi har stängt några veckor i juli. Vid ett fåtal tillfällen per år har vi stängt i matsalen även på vardagar. Är du osäker kan du gärna slå en signal: 0494-797 40. 

Dagens lunch för endast 72 kr

Priset är 85 kr för enstaka luncher och 720 kr om du köper ett häfte med 10 kuponger. Om ni kommer ett sällskap på fler än fem personer får ni gärna slå en signal så att vi kan beräkna maten lite bättre.

När matsalen är öppen finns även möjlighet att äta frukost och kvällsmat, men detta bör förbokas. Liljeholmen matsal serverar inte á la carte. På Liljeholmen erbjuds även prisvärd catering

Miljövänligt & närproducerat

Över 50% av totala inköpen antingen rättvisemärkta, närproducerat, ekologiskt eller MSC-märkt. Brödet bakar vi själva med närproducerat mjöl till största delen från Orga kvarn i Östergötland. 

Läs mer på sidan om Rättvise- och miljöarbete. Vegetarisk mat och andra specialkoster fixar vi självklart till.

Hitta till Liljeholmen Herrgård – nära Linköping

Liljeholmens folkhögskola & Liljeholmen Herrgård ligger i Rimforsa i Östergötland ungefär 4 mil söder om Linköping. Här finns karta och vägbeskrivning.