SEMESTERBOENDE

Semesterboende

Kisabyggd

På Liljeholmen finns mycket vi kan erbjuda såsom: kanotuthyrning, boulebana, volleybollplan, fotbollsmål, ny grillplats med underbar utsikt över sjön, frälsarkransvandring och gymnastikhall med bastu. Båt och fiskekort finns att hyra.

 

Liljeholmen är strategiskt beläget mitt emellan Astrid Lindgrens Värld & Kolmården, 1 km utanför Rimforsa och ca 37 km söder om Linköping.

 

Hör av er till oss så hjälper vi er fixa ett paket med inträde till Astrid Lindgren Värld.

 

Hyr stuga eller lägenhet veckovis

I södra Östergötland finns det mycket att upptäcka. Därför rekommenderar vi er att stanna en vecka eller mer. Nedan finns några av de lägenheter och stugor vi kan erbjuda men kraftigt rabatterat veckopris.

För att boka ring: 0494-797 00 eller mejla info@liljeholmen.nu

 

Västergården – en riktigt stor stuga

7-rumsvilla med sjöutsikt   8.000:-/vecka

Detta är en trevlig villa med vacker sjöutsikt. Här finns gott om plats med 7 rum och kök och hela 159 m2 är denna villa perfekt för den stora familjen eller varför inte för två familjer. Helkaklat badrum, stor uteplats mot sjön och egen trädgård. Antalet bäddar är ca 10 st.

 

Norrgårdens lägenhet

2-rumslägenhet med egen ingång   4.000:-/vecka

Öppna dörren och kom direkt ut i naturen, genom den egna ingången till lägenheten.  Lägenhetens standard är enkel men god. Du har tillgång till ett eget mindre kök med full utrustning. I badrummet finns egen dusch samt egen tvättmaskin & torktumlare. Lägenheten renoverades 2016. 5 bäddar finns i lägenheten.

 

Evagårdens stora lägenhet

5-rumslägenhet   4.500:-/vecka

Här finns gott om utrymmen såväl inomhus som utomhus. Du har tillgång till ett eget kök med full utrustning. I badrummet finns egen dusch och toalett. Från nästan samtliga rum och från den stora balkongen har ni vacker utsikt över sjön Åsunden.

 

Liljeholmen är ett drogfritt alternativ och vi accepterar ingen alkohol. På Liljeholmen är det inte tillåtet att ha med sig husdjur.