Lokaler

Lokaler

På Liljeholmen finns inte mindre än 88 rum med över 200 bäddar. Tillsammans med vår närmaste granne Östgötagården kan vi erbjuda upp emot 300 bäddar. Få gårdar i Sverige har en sådan kapacitet!

 

IMG_0460

Lokaler i Herrgården

På Liljeholmen finns ett flertal olika samlingslokaler. I herrgården finns bland annat:

Åsunden – en modern konferenslokal med all modern utrustning. 20-35 pers.

Östra Salongen – en samlingslokal med rymd i vår herrgårdsbyggnad. 15-20 pers.

Linköpingsrummet – grupprum med styrelsebord. Rummet är inrett i vacker herrgårdsstil. 8-10 pers.

Dessutom finns våra tidsenligt inredda herrgårdssalonger tillgängliga för samtal och rekreation.

 

Lokaler i Forum

I Forum finns ett stort antal skolsalar att tillgå. Den största lokalen är Aulan som rymmer 120 personer. Denna lokal lämpar sig för bl.a. konserter, föreläsningar och gudstjänster.

 

Lokaler för estetiskt skapande

Musiksalar – Då Liljeholmen bedriver musikutbildning med 50 elever årligen finns många musiksalar och rum för övning, i flera olika storlekar.

Musikstudio – En stor studio med medföljande utrustning finns att hyra.

Konstateljé – På Liljeholmen drivs en konstskola med drygt 20 deltagare årligen. Liljeholmen kan därför erbjuda en ateljé för konstnärligt skapande. Möjlighet finns även att använda vår keramiksal eller grafiksal.

 

Lokaler för olika festerIMG_67570

I matsalen har vi möjlighet att duka för upp till 170 personer. Den stora, ljusa lokalen, vackert belägen med utsikt över Åsunden, ger många olika dukningsalternativ. Vi kan erbjuda buffé eller bordsservering. I övrigt finns många användbara lokaler att använda i samband med din fest. Lokalerna är utrustade med scen, ljudanläggning, piano och AV-hjälpmedel.

Läs mer om fest eller bröllop.

 

Lokaler för sport & avkopplingDSCF4494

Gymnastiksal – För all sportentusiaster finns en gymnastiksal (10×24 meter). Sommartid finns även volleybollnät, fotbollsmål och bouleplan utomhus.

Bastu – I anslutning till gymnastiksalen finns en bastu, som även fungerar bra för det större sällskapet.

Bibliotek – För dig som gillar att läsa har Liljeholmen ett nyrenoverat biblioteket. Här finns utöver böcker ett stort antal tidskrifter och magasin. Under terminerna är biblioteket öppet för alla som vill.

 

Lokaler för andakt & gudstjänst

Aulan – I Forum finns aulan som rymmer upp till 120 personer. Här finns firas det regelbundet nattvardsgudstjänster. I lokalen finns piano, orgel, ljudutrustning och projektor.

Kinda Kanal – I herrgården finns en stämningsfull lokal lämpad för andakter för upp till 30 personer. I lokalen finns piano, cd-spelare och frälsarkranstavlor.

Vi kan även erbjuda psalmböcker (både Psalmer & Sånger samt Svenska kyrkans Psalmbok) samt nattvardskärl.

 

Upplev Liljeholmen Herrgård från ovan

Karta över Liljeholmen

Denna karta ger dig lite bättre översikt över hur Liljeholmen ser ut.