Vandrarhem

Vandrarhem – Bed & Breakfast

Bo i vacker Herrgårdsmiljö på vandrarhem vid sjön Åsundens strand – strategiskt beläget mitt emellan Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby & Kolmården, 37 km söder om Linköping i Östergötland. 

Bo i Liljeholmen Herrgård

I Herrgården är charmen stor! Här finns enkelrum och dubbelrum. Flera av rummen har härlig utsikt över sjön Åsunden. Bor du här har du också tillgång till Herrgårdens salonger. I denna byggnad finns fritt trådlöst internet. Här finns endast en liten kokvrå och dusch och toalett delas med andra boende.

Bo i Poppelgården eller Allégården

I Poppelgården och Allégården är rummen stora. Här får du gott om utrymme och en god standard. Varje rum har egen toalett och dusch. Köket är fullt utrustat och allrummet är stort, ljust och trevligt. Här finns tillgång till trådlöst internet.

Bo i Evagården

Evagården är Liljeholmens äldsta gästhem och är bara öppet sommartid, då det används som elevhem på vintern. Här är rummen enkla men trevliga. Varje rum har egen dusch och toalett. Dessa rum renoverades 2015-2016. I samma byggnad finns ett trevligt allrum med TV. Du har även tillgång till ett fullt utrustat kök.

B&B eller vandrarhemsrum – billigt eller lite bekvämare?

Liljeholmen är inget hotell, utan ett vandrarhem. Detta innebär att vi försöker erbjuda ett riktigt bra pris på ditt boende. På vandrarhem ingår normalt inte slutstäd, frukost och sänglinnen, utan detta är något du kan köpa till om du vill. Med andra ord väljer du själv hur mycket du vill betala och vilken servicenivå du önskar. Smart tycker vi.

Liljeholmen är en lugn och familjevänlig plats med  badstrand med egen brygga och tillgång till båt. På Liljeholmen finns mycket att erbjuda såsom: kanotuthyrning, boulebana, volleybollplan, frälsarkransvandring och vacker grillplats mellan herrgården och sjön. Gymnastikhall med bastu kan hyras efter önskemål.

Rumspriser

Enkelrum Allégården/Poppelgården 420:-
Dubbelrum (2 sängar)600:-
Familjerum (4 bäddar)700:-
Enkelrum herrgården (utan egen wc/dusch)360:-
Dubbelrum herrgården (utan egen wc/dusch)520:-
Enkelrum Evagården360:-
Dubbelrum Evagården520:-

Till rummen kan du köpa till:

Sänglinne + handduk100:-/omgång
Extra säng/madrass50:-/natt
Spjälsäng50:-/natt
Slutstädning200:-/rum
Frukost65:-/person

 

Boka rum

Enklast bokar du på Liljeholmens bokningsportal, men det går även att ringa 0494-797 00 för att boka rum eller mejla info@liljeholmen.nu

Under läsåret är receptionen öppen kl 8:00-15:30 måndag-torsdag och kl 8:00-14:00 på fredagar. 

Här kan du läsa våra bokningsregler & avbokningsregler

 

Liljeholmen Matsal

Måltider finns att köpa i vår matsal under de perioder då vi har annan verksamhet på skolan. Fråga vid beställningen.

Frukost65:-
Lunch85:- / 105:- helg

Barn tom 2 år äter gratis. Barn 3-12 år äter för halva priset.

Frukost serveras mån-fre kl 7:30-8:00.

Liljeholmen är en alkoholfri och husdjursfri miljö. Vi litar på att du som gäst känner trygghet i detta.