Deltagare berattar

Anna Cavrell Frisell, Ungdomars psykiska ohälsaAnna Cavrell Frisell jobbar som administratör på Johannelunds teologiska högskola och gick kursen i januari 2018

Vad bär du med dig?

Jag är tacksam för de verktyg jag fått. I min roll möter jag ofta människor i problem i olika grader. Det verkar som om jag har en roll som många vänder sig till och då är det viktigt att jag vet hur jag bäst skickar folk vidare för att få större hjälp.

Var det något som du konkret kommer använda?

Vi fick bra listor till verksamheter dit man kan vända sig. Där fanns också värdefulla telefonnummer. Att höra om hur man jobbar med akutärenden på Liljeholmen var också till stor hjälp.

Den information jag fick hjälper mig att bevara lugnet både för min skull och för de medstudenter som möter dem som mår dåligt.