Bibel Liljeholmen

Liljeholmens bibelskola

Se och lyssna på filmen om Bibelskolan - från huvud till hjärta, på Liljeholmens folkhögskola

“Liljeholmens bibelskola är en trygg plats där du kan växa i ditt lärjungaskap. Här finner du vänner för livet och kan växa som människa.”

Lydia berättar vad året på Liljeholmens Bibelskola betytt för henne.

VARFÖR BIBELSKOLA ?

För att allt runtomkring snurrar så väldigt fort och jag behöver ta en paus och stanna upp. Få tid till att fundera igenom vem jag är, vem Gud är, vad jag tror på och vad jag vill göra med mitt liv. För att det är något av det härligaste i livet få vara i en klass med andra kristna och varva samtal om det djupaste jag kan tänka mig med kladdkaksbakande och nattdopp i sjön. 
 
Lyssna på bibelskolans lärare berätta om bibelskolan
 

VARFÖR LILJEHOLMEN ?

För att här är så sjukt vackert! Och för att det är en så härlig och dynamisk miljö på skolan med elever som går musik, bild och allmän-kurs tillsammans med oss biblare. För att det är en ärlig och äkta atmosfär där en kan vara sig själv. För att det kommer elever från många olika kyrkor och samfund vilket gör våra samtal så spännande. För att en får vara kreativ här och undervisningen inte bara handlar om huvudet utan går ut i fingrarna och landar i hjärtat. Läs gärna mer om varför tidigare deltagare valt Liljeholmen. 
 

ÄMNEN BIBELSKOLA

Vardagen på bibelskola är fylld med lektioner i bland annat bibelkunskap, lärjungaskap och rättvisefrågor.

 

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION!

Christian Svahn, christian.svahn@liljeholmen.nu eller Elisabet Svahn, elisabet.svahn@liljeholmen.nu.

Här kan du ladda ner Bibelskola Liljeholmens folkhögskola Informationsblad 2020 (pdf)