Deltagare berättar

Allmän kurs

Dilruba Hossain, Allmän kurs LinköpingJag blev rekommenderad av min studievägledare. Hon sa: Liljeholmens folkhögskola kommer att passa dig jättebra, till 100%! Du kommer att trivas där.

And YES she was right 100%. Here I’m here today and I feel very very happy and grateful to be a part of Liljeholmens folkhögskola.

Jag kommer att fortsätta tills jag är färdig för att sedan studera vidare på högskola eller universitet.                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Att gå på folkhögskola lockade mig med den lugna skolmiljön och skolans arbetssätt. Jag måste också säga att vi har de bästa lärarna. Alla är snälla, hjälpsamma och glada inklusive mina klasskompisar.  Vi får lära oss nya saker varje lektion, det blir mycket intressant och ny kunskap. Det är trevlig stämning i skolan och alla jobbar i lugn och ro med sina uppgifter i sin egen takt.