Deltagare berättar

Del

Frida Hagård – Liljeholmens bibelskolaFrida Hagård Bibel webVarför valde du att gå Liljeholmens bibelskola?

Jag valde den p g a miljö och rättviseprofilen. Och så verkade bibelskolan ha en öppen och ärlig atmosfär. Jag kände att jag behövde det för att orka tro.

Vad är det bästa med bibelskolan?

Gemenskapen! Och att det är så öppet. Att man får tänka och tycka högt och ifrågasätta. Att det är ok att på riktigt få tänka och tycka utan att uppfattas som konstig.

Varför valde du miljö- och rättviseprofilen?

På grund av mitt samhällsintresse och för att jag bryr mig så mycket om vår värld. Jag tycker att det är en jättebra kombination med miljö och rättvisa och bibel – som jag ibland kan sakna i kyrkan. Tron blir verklig och i nuet och vi pratar om vad vi faktiskt kan göra, inte bara vad vi ska tänka.

Vad är det bästa med Liljeholmen?

Att det är en så vacker plats. Och så tycker jag att det är bra att det är andra linjer på skolan också, det blir en härlig dynamik. Det är alltid trevligt med mycket musik och alla konserter. Maten är också så god!