Deltagare berättar

Allmän kurs

Isabelle Nilsson – Engaged bibelskolaAtt plockas upp ur sitt sammanhang och sin kultur för att sedan släppas ner i något helt annat kan vara utmanande på många sätt, men så väldigt viktigt. För mig har den stöttande gemenskapen med lärarna därför betytt väldigt mycket, men att de samtidigt vågat komma med utmaningar!

Jag har också uppskattat all variation i kursen. Att få se betongdjungeln Chiang Mai, storstaden Bangkok, thailändska landsbygden uppe i bergen och dessutom en del av Indien har varit riktigt häftigt. I klassrummet har vi även där haft stor bredd på undervisningen och mycket har inspirerat mig.

Ibland tunga ämnen om människors utsatthet, men där fokus fortfarande riktas mot vad Gud genom InterAct (och oss) gör för att motverka detta. Jag har lärt mig så mycket mer om mig själv, om hur brett missionsbegreppet faktiskt är och hur Gud väljer att använda oss till att göra världen bättre – är du också nyfiken på hur Gud vill använda dig?

Sök till Engaged!