Deltagare berättar

Del

Johannes Sundin – Liljeholmens bibelskolaDet bästa med bibelskolan är att den låter dig hitta dig själv och din tro i din egen takt och att lärarna alltid finns där och pratar otrolig vishet in i din vardag samt att de alltid är där för en om man behöver hjälp eller har frågor om allt.

Jag valde bibelskola eftersom att jag kände att jag kommit till en punkt där jag inte kunde utvecklas mer i mig själv och min tro utan hjälp och stöttade människor runtomkring mig.

Bästa med Liljeholmen är att det är en folkhögskola där alla umgås med varandra med varma hjärtan och att man är fri att va hur man vill och att man kan få lära sig lite allt möjligt.

Jag skulle rekommendera Liljeholmen till dig som vill lära känna dig själv på riktigt och speciellt till dig som känner dig tveksam på bibelskola. Då är Liljeholmen ditt bästa alternativ för att få hänga och få grym undervisning i din takt. 

Johannes är 22 år gammal från Malmö. Han har jobbat som kock och älskar mode!