Deltagare berättar

Del

Julia Jonsson – Singer/SongwriterVem ska söka till Singer/Songwriter?

Den som vill ha mer tid och inspiration för att skriva. Man får bra verktyg för att skriva men man behöver vara lite disciplinerad då man får mycket eget ansvar. Fokus ligger på skrivandet och inte på spelandet även om det självklart finns mycket utrymme för att spela också.

Vad bär du med dig?

Jag har blivit duktigare på att skriva även utan inspiration, vilket är viktigt om man vill leva på musiken. Jag har också fått med mig mycket teori och bredd som gör att jag känner mig trygg med fler stilar än de jag naturligt hamnar i.  

Hur är Liljeholmen som skola?

Det är en bra skola där man kan känna sig trygg. Skolan har en kristen huvudman, men jag är personligen inte troende och detta med den kristna profilen är inget man behöver tänka på. Man väljer själv hur mycket man vill vara med på olika aktiviteter. På skolan hänger man med alla och lärarna är bra och maten är väldigt god.