Nyheter

Nyheter

Lärare 50-100%


Publicerat i NYHETER, av Liljeholmen

Vi söker lärare i svenska, engelska, historia och religionskunskap på gymnasienivå.

Erfarenhet av undervisning i företagande/entreprenörskap, psykologi och naturkunskap är meriterande. Beroende på kompetens kan arbetet kompletteras med undervisning på vår introduktionskurs (Studiemotiverande folkhögskolekurs).

Tjänsterna gäller i första hand undervisning vid Liljeholmens filial i Skäggetorp, Linköping. Tjänsterna tillträds i början av augusti 2014. Totalt söker vi lärare till 1-2 tjänster och omfattningen beror på kombinationen ämneskompetens och övriga meriter.

Den som söker tjänsten bör ha ett stort mått av social kompetens och trivas i samvaron med unga vuxna. Vi ser gärna att sökande har gått F-linjen eller har erfarenhet av arbete på folkhögskola.

Liljeholmen i Skäggetorp är en relativt nystartad verksamhet och vi befinner oss fortfarande i ett uppbyggnadsskede. Initiativrikedom och vilja att vara med och utveckla verksamheten är därför förmågor som vi prioriterar.

Vi söker också en biträdande rektor till hösten på 50% och dessa tjänster går att kombinera med den om du har kompetens för det.

För ytterligare information kontakta:
Kursföreståndare Mattias Hjertton, 0705-47 67 34 eller mattias.hjertton@liljeholmen.nu
Rektor Daniel Bjurhamn, 0739-155 255 eller daniel.bjurhamn@liljeholmen.nu
Facklig företrädare (SFHL) Jan Hultman jan.hultman@liljeholmen.nu

Välkommen med din ansökan senast den 12 maj via e-post till daniel.bjurhamn@liljeholmen.nu
Bifoga sedvanliga handlingar och gärna två referenspersoner.