Bibelskola Livskraft

Bibelskola Livskraft

Varför är du kristen? Är bibeln Guds ord? Varför dog Jesus och hur rimligt är det att tro att han lever idag? Hur följer man Jesus i en självupptagen tid? Hur kan min tro växa?
Det finns hur många bra frågor som helst och vi erbjuder ett bra ställe att ställa dom på. Välkommen till Bibelskola Livskraft – för utrustning och tjänst!

166109_179853435382582_6496639_nVi vill utrusta unga människor till att trovärdigt följa Jesus livet ut och ända in i evigheten, inte bara erbjuda ett folkhögskoleår i största allmänhet. När Jesus utmanar människor att älska honom och följa honom ställs allt på sin spets. Livets alla områden känns på pulsen och Bibelns ord provocerar oss att lägga ner vårt eget vid Jesu kors. Det kostar, men det är värt allt! På Bibelskola Livskraft har vi genom åren sett elever växa i sin tro, upprättas och med nyvunnen frihet ta sikte på livets olika utmaningar. Tillsammans ska vi ta Jesus till alla ”världar” och vare sig du blir läkare, lärare, pastor eller bilmekaniker lägger ett bibelskoleår en grund för ditt liv som du inte har råd att vara utan.

 

Bibelskola Livskraft är förlagd på Ralingsåsgården i Aneby det är en internatbibelskola där du kommer undan mycket av den puls och stress som livet kan vara fyllt av. Att i en vilsam miljö söka Gud tillsammans med andra går på djupet.

Genom praktikveckor, både enskilt och i team ges du möjligheter att praktisera vad du lär dig på skolan. Vi tror att blandningen av teori och praktik är avgörande för att växa som kristen.

Att följa Jesus gör man inte på egen hand. Gud har gett oss troende Hjälparen, den helige Ande, och på så sätt utrustat oss. Team Med Uppdrag, som tillsammans med Liljeholmens folkhögskola driver Bibelskola Livskraft, står för en jordnära, men himmelsk, karismatik och undervisningen om Andens gåvor ges stort utrymme. Vår ambition är att forma trovärdiga och sunda lärjungar, något som blivit ett av kännetecknen för Bibelskola Livskraft.

 

Mer om Bibelskola Livskraft kan du läsa om på Team med Uppdrags hemsida.