Dagens lunch

I köket på Liljeholmen serverar vi hemlagad husmanskost. Vi serverar en fräsch och varierad salladsbuffé efter säsong. Råvarorna vi arbetar med är ekologiska, kravmärkta och närodlade i mån av tillgång.

Dagens lunch Liljeholmen Matsal

Öppettider för dagens lunch i Rimforsa

Dagens lunch finns för avhämtning under januari månad men vi avvaktar med att erbjuda lunch på plats i matsalen pga Coronaläget.

Pris: 89 kr/pers. Möjlighet finns att köpa ett kuponghäfte med 10 luncher för 770 kr.

Observera att Liljeholmens matsal endast är öppen på vardagar och att vi har stängt några veckor i juli. Vid ett fåtal tillfällen per år har vi stängt i matsalen även på vardagar. Är du osäker kan du gärna slå en signal: 0494-797 40.

Liljeholmen Herrgård matsal salladsbuffé

Dagens lunch för 89 kr

Priset är 89 kr för enstaka luncher (77 kr för avhämtningslunch) och 770 kr om du köper ett häfte med 10 kuponger. Om ni kommer ett sällskap på fler än fem personer får ni gärna slå en signal så att vi kan beräkna maten lite bättre.

När matsalen är öppen finns även möjlighet att äta frukost och kvällsmat, men detta bör förbokas. Liljeholmens matsal serverar inte á la carte. På Liljeholmen erbjuds även prisvärd catering.

Miljövänligt & närproducerat

Över 50% av totala inköpen är antingen rättvisemärkt, närproducerat, ekologiskt eller MSC-märkt. Brödet bakar vi själva med närproducerat mjöl, till största delen från Orga kvarn i Östergötland. 

Vegetarisk mat och andra specialkoster fixar vi självklart till.

Följ oss på Instagram

@liljeholmensmatsal