Bibelskola Livskraft

Bibelskola Livskraft är en lärjungaskola för dig som längtar efter att upptäcka om livet med Jesus är på riktigt. Vi vill hjälpa dig att växa i din tro eller hitta den för första gången. Kursen görs i samverkan med ungdomsorganisationen Team Med Uppdrag.

Elever kollar in i kameran på bibelskola Livskraft

Teori, reflektion och praktik

I fokus under året står gudsbilden och efterföljelse till Jesus. I ljuset av vem Gud är får våra liv och vår värld rätt perspektiv. Därför kan ett år på bibelskola innebära upprättelse och helande, förnyelse och äventyr. Året fylls av utmaningar, glädje, processer och gemenskap. En genomtänkt mix av teori, reflektion och praktik får dig att växa.

Team Med Uppdrag har tränat lärjungar i över trettio år och vi vill ge dig av all erfarenhet vi samlat på oss för att ditt år ska bli så bra som möjligt! Vår dröm är en ung generation lärjungar till Jesus som lever helhjärtade och sunda liv som påverkar vår värld med Guds kärlek!

Besök Team Med Uppdrags hemsida
Skattande tjejer vid äng
Utsikt över sjö vid Ralingsåsgården

Lär känna både dig själv och Gud

Bibelskolan ligger på Ralingsåsgården utanför Aneby, nära sjö och skog. Här finns tid för dig att lära känna både dig själv och Gud! Lektionsdagar innehåller alltifrån föreläsningar, gruppsamtal och kreativa projekt till tid för egen eftertanke på en skogspromenad.

Kursveckorna på skolan bryts av för tid i olika församlingar i Sverige för studieveckor och teampraktik. Sammanlagt fem veckor under året är du ute i en församling tillsammans med ett team. Under vårterminens senare del har du också en tre veckor lång Individuell praktik. Då har du som elev chansen att prova på något du tycker verkar extra intressant.